T-Mobile introduceert 1-jarige iPhone-abonnementen

T-Mobile introduceert nu ook 1-jarige iPhone-abonnementen, om tegemoet te komen aan de groep die niet lang aan een contract gebonden wil zijn.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

t-mobileDe iPhone is via T-Mobile vanaf 23 februari ook verkrijgbaar met een 1-jarig abonnement. T-Mobile heeft dit zojuist bekend gemaakt op het Mobile World Congress in Barcelona. Dit abonnement geldt voor alle modellen van de iPhone 3G en de iPhone 3GS en zal verkrijgbaar zijn in alle 80 T-Mobile Shops, via T-Mobile.nl, via T-Mobile telesales of via één van de T-Mobile-partners.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland:

Er is een groep klanten die niet gebonden wil zijn aan een contractstermijn van twee jaar. Zij willen sneller kunnen wisselen van toestel en zijn ook bereid hiervoor iets extra’s te betalen. Voor deze groep komen we nu met aantrekkelijk 1-jarig abonnement speciaal voor de iPhone.

De informatie over de 1-jarige abonnementen is nu online te vinden bij T-Mobile..

De prijzen voor de verschillende modellen en abonnementsvormen voor het 1-jarig iPhone-abonnement zijn als volgt (T-Mobile heeft abusievelijk foutieve informatie over een witte iPhone #g 8GB in de tabel opgenomen):

T-Mobile 1 jarige iPhone-abonnementen

T-Mobile is de laatste maand redelijk agressief aan het proberen om bestaande (vroege) iPhone-abonnees te behouden met een aanbod om voor een kleine meerprijs te upgraden naar een iPhone 3GS, gekoppeld aan een nieuw tweejarig abonnement. Het daarvoor ingeschakelde telemarketingbureau bedient zich hierbij van nogal onconventionele verkooptechnieken, onder meer door te melden dat de betreffende verkoper “absoluut zeker van Apple te horen heeft gekregen dat er dit jaar geen iPhone 4G op de markt zal komen” of door absurde prijzen van $2000 voor de iPhone 4G te noemen. In ons artikel ‘T-Mobile belt vroege iPhone 3G-bezitters voor abonnementsverlenging‘ lees je hier meer over.

Via: e-mail, persbericht T-Mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2010, 10:22
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.