Suggestie: volgende iPhone krijgt kleiner scherm

Volgens Jason Schwarz van The Street krijgt de iPhone een andere rol en krijgt daardoor een kleiner scherm. De iPhone wordt een tethering-apparaat voor de iPad, zodat je aan één mobiel data-abonnement genoeg hebt.

apple aandeelJason Schwarz van de financiële website The Street heeft een filmpje gemaakt, waarin hij bespreekt of de iPad invloed zal hebben op de koers van het Apple-aandeel. Gaat de iPad grote impact hebben op de plannen die Apple met de iPhone heeft? Jason denkt van wel en komt op de proppen met een suggestie die iedereen tot nu toe over het hoofd heeft gezien: Apple gaat het scherm van de iPhone verkleinen.


Waarom zouden ze een succesvol toestel minder aantrekkelijk maken met een kleiner scherm? Volgens deze financiële blogger krijgt de iPhone een totaal andere functie. Apple denkt dat de iPad nog sterker een game changer zal zijn, dan de iPhone was. Je kunt de iPhone straks gebruiken als tethering-apparaatje: je hebt aan één mobiele databundel genoeg en je kunt al je apparaten verbinden via 3G en uiteindelijk via het 4G-netwerk. De iPhone wordt de ‘lijm’ die het hele mobiele ecosysteem bij elkaar houdt.

Slim bedacht? Of een suggestie die we maar beter zo snel mogelijk kunnen vergeten?

Click here to display content from c.brightcove.com

Attentie: Flash-filmpje, niet op de iPhone te bekijken.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 maart 2010 om 16:00
Categorie
Achtergrond

Reacties: 65 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.