Stuur zelf je lokatie naar Skyhook

In een Knowledge Base-artikel raadt Apple mensen aan die hun lokatie door te geven aan Skyhook, als deze niet goed op de iPhone wordt getoond. De lokatiefunctie in Maps kan dankzij Skyhook je positie bepalen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Skyhook submit lokatieDe iPhone kan dankzij technologie van Skyhook en Google je lokatie op de aardbol bepalen. Mocht je lokatie niet nauwkeurig genoeg zijn, dan heeft Apple nu een nieuw Knowledge Base-artikel beschikbaar met de oplossing. Gebruikers die “onverwachte resultaten krijgen bij het tikken op de Location-knop in Maps” kunnen hun informatie nu zelf doorgeven aan Skyhook.

Voor het doorgeven van je lokatie kun je terecht op deze pagina van Skyhook. Daar geef je je straatnaam, huisnummer en woonplaats. De lengte- en breedtegraad wordt dan automatisch bepaald. Als je vervolgens nog je MAC-adres van je Wi-Fi-toegangspunt aangeeft kan Skyhook je tegevens toevoegen. Het MAC-adres staat meestal op een sticker onderop de router, je kunt inloggen op de beheerpagina van je router of anders met tools als Netstumbler (Windows) of iStumbler (Mac) het adres achterhalen. Heb je twee adressen, respectievelijk voor de draadloze adapter en voor de interne netwerkadapter, dan moet je meestal het hoogste getal hebben.

Meer info: Apple Knowledge Base

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:03
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.