Strength: meet je signaalsterkte op de iPhone (jailbreak)

Met de gratis applicatie Strength van Erica Sadun kun je eenvoudig de signaalsterkte van je iPhone op een bepaalde locatie controleren.

Strength - Erica SadunDe afgelopen tijd is er veel te doen geweest over het signaalsterkte van met name de iPhone 4. In de video’s waarin de zogenaamde death grip of kung fu grip of doom bij de iPhone 4 werd gedemonstreerd, heb je misschien de afbeelding hiernaast al eens zien langskomen. Het gaat om de gratis applicatie Strength van ontwikkelaarster Erica Sadun die sinds kort via Cydia te downloaden is. De applicatie toont de signaalsterkte (boven), de officiële hoeveelheid streepjes (midden) en een door Apple gebruikte eigen schaal voor signaalsterkte (onder).

Ben je naast de signaalsterkte op zoek naar meer informatie over je verbinding, zoals met welke GSM-masten je bent verbonden en de locatie daarvan, welke operator je de beste dekking geeft op een bepaalde locatie of gedetailleerde informatie uit de baseband, dan kun je de applicatie Signal van Planetbeing gebruiken. Doneren aan het iPhone Dev Team is niet mogelijk, maar op die manier kun je toch één van hun belangrijkste hackers ondersteunen.

Strength is gratis te downloaden via de standaard aanwezige repository van ModMyi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2010, 20:18
Categorie Jailbreak
Onderwerp erica sadun

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.