iculture-populaire-apps
Populaire Apps

AppFlow: bekijk geïnstalleerde applicaties als CoverFlow

Erica Sadun heeft de nieuwe applicatie AppFlow gemaakt, waarbij je door je geïnstalleerde software kunt bladeren zoals in CoverFlow. Layton Duncan heeft iets soortgelijks ontwikkeld, dat de applicatie-iconen in CoverFlow toont.

CoverFlow en AppFlowDubbel nieuws over CoverFlow op de iPhone: ten eerste is er de applicatie AppFlow van Erica Sadun en er is ook een ontdekking van Kevin Brosius, die uitvogelde hoe je als ontwikkelaar CoverFlow ook in eigen applicaties kunt gebruiken. Erica Sadun is bezig met een boek over programmeren voor de iPhone en als onderdeel daarvan probeerde ze iets uit. Het resultaat is een eenvoudige applicatie-launcher, die gebruikmaakt van CoverFlow. De applicatie heeft de naam AppFlow en stelt je in staat om met je vingers door de verschillende applicaties te bladeren. De applicaties staan (handig!) in alfabetische volgorde.

Supermoderator Michael ontdekte de applicatie AppFlow en schreef er iets over op ons forum. Om te downloaden ga je naar: http://ericasadun.com/ftp/Applications/AppFlow/.

De andere ontdekking komt van Kevin Brosius en misschien heeft Erica er bij het maken van haar applicatie wel gebruik van gemaakt. Kevin bedacht namelijk hoe je Apple’s CoverFlow-technologie ook in andere applicaties kunt gebruiken. Er zit wel een beperking aan de demo: er kunnen maar vier vaste afbeeldingen worden getoond. Meteen na deze ontdekking publiceerde ontwikkelaar Layton Duncan van Polar Bear Farm een voorbeeldapplicatie, die de applicatiemap scant en de iconen in CoverFlow toont. Het lijkt erop dat die applicatie, met de niet zo originele naam CoverFlow (hier downloaden) eigenlijk hetzelfde doet als AppFlow.

Via: iPhone Atlas

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2008, 21:14
Categorie Diensten
Onderwerpen cover, coverflow, erica sadun, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.