Los schroefje in behuizing iPhone 4

Een Duitser heeft last van een los schroefje in de behuizing, vlakbij het simkaartslot. Ook anderen hebben er last van.

schroefjeIn Azië wordt met man en macht gewerkt aan de productie van nieuwe iPhones. Daarbij kan er wel eens iets misgaan. Na het gele scherm (opgelost na een paar dagen wachten), antennagate (opgelost met een hoesje) en problemen met de productie van de witte iPhone (wordt nog aan gewerkt) klagen gebruikers nu over een nieuw probleem: een loszittend schroefje aan de binnenkant van de iPhone-behuizing. Een zekere Max hoorde na het openen van het simkaartslot een rammelend geluid.

Na onderzoek ontdekte hij een loszittend schroefje. De kop van de schroef is echter te groot om door de simopening te vallen. Na contact met Apple bleek het om een productieprobleem te gaan. Op het forum van Macrumors zijn nog meer mensen te vinden die losse schroefjes hebben gevonden: de ene persoon hoort het bij de simkaart, iemand anders bij de speaker.

sim schroefVolgens foto’s van iFixit is te zien dat er in de buurt van de simkaart inderdaad schroefjes zijn aangebracht. Even weer vastdraaien lost het op, maar dat is voor gewone gebruikers geen optie. Mocht je ook een rammelend geluid horen: controleer of het niet de aan/uitknop is, want die zit soms wat los.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2010, 22:48
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.