Speck CandyShell voor iPad: hard van buiten, zacht van binnen

De Speck CandyShell is een case die hard van buiten en zacht van binnen is.

speck-candyshellAan cases hebben we nog niet zoveel aandacht besteed op iPad Planet. Misschien komt dat omdat het aanbod zo overweldigend is: honderden hoesjes zijn er inmiddels beschikbaar. Er zitten veel nieuwkomers bij, maar uiteindelijk komen veel gebruikers toch weer terecht bij vertrouwde merken als Marware, Sena en SwitchEasy. Ook Speck hoort in dit rijtje: ze maken al jarenlang cases voor iPods en iPhones en zijn bij de iPad natuurlijk ook weer van de partij. De Candyshell was bij de iPhone al mateloos populair (zodanig zelfs dat iLounge een Limited Edition liet maken). Voor de iPad is inmiddels ook een CandyShell verkrijgbaar.

Speck heeft nog wel meer hoesjes gemaakt (bijvoorbeeld de PixelShield), maar daarvan kon ik vanwege de sterke overeenkomst met een pannelap c.q. ovenhandschoen niet echt enthousiast worden.

speck-candyshellDe CandyShell is een hoes die twee cases tot één combineert: de buitenkant bestaat uit een hardcase die goede bescherming biedt tegen krassen en een mooie glansafwerking heeft. De binnenkant is gemaakt van een dunne siliconenlaag, die bescherming biedt tegen schokken en stoten. Beide materiaallagen zijn met elkaar verbonden en vormen één geheel. Speck heeft gedacht aan een flip back panel, waardoor je de case makkelijk kunt plaatsen op de originele Apple-dock. Er zijn openingen voor alle connectoren, knoppen en sensoren, om zo een complete bediening mogelijk te maken.

Beschikbaar in de kleuren zwart (Batwing Black) en paars (Nightshade Purple) voor €49,95 inclusief BTW. Behalve in de iPad Planet-shop kun je ook terecht bij andere winkels die dit merk verkopen.

candyshell candyshell

TouchGen en GearDiary schreven al een review over deze case.

Speck maakte een filmpje over het gebruik van de CandyShell:

Heb je liever een onafhankelijk review, dan kun je bij Insanely Great Mac terecht:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2010, 14:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.