Sonos Controller 3.0 krijgt knoppen voor Last.fm en Pandora

Sonos heeft een nieuwe versie van de Sonos Controller 3.0 uitgebracht. Via de iPhone-applicatie heb je nu ook de mogelijkheid om Last.fm, Napster, Pandora, Rhapsody en Sonos Radio te bedienen.

sonos controllerSonos heeft een nieuwe versie van de Sonos Controller 3.0 uitgebracht. Via de iPhone-applicatie heb je nu ook de mogelijkheid om Last.fm, Napster, Pandora, Rhapsody en Sonos Radio te bedienen. De extra knoppen zijn te vinden onder de menu-optie View Info. Sonos brengt apparaten op de markt waarmee je muziek kunt afspelen in het hele huis. De muziek staat op de harddisk van je computer, maar je kunt ook naar één van de 25.000 internetradiostations en aangesloten muziekdiensten luisteren. Sonos bracht onlangs een eigen controller uit, de Sonos CR200 (€349): een touchscreen-apparaatje dat eruit ziet als een pda. Heb je al een iPhone, dan bespaar je de prijs van de controller en kun je toch in stijl je muziek bedienen.

Met Sonos Controller 3.0 voor de iPhone krijg je het volgende te zien:

  • Last.fm – tijdens het beluisteren van muziek krijg je artiestinfo, user-generated tags, gelijksoortige artiesten en geplande concerten te zien.
  • Napster – tracks en albums toevoegen aan je Napster Libary en tracks/artiesten/albums aan je Automix toevoegen.
  • Pandora – meer informatie opvragen over het nummer dat momenteel wordt gespeeld, nieuwe stations en bookmarks toevoegen zodat je later de muziek van bepaalde artiesten kunt kopen.
  • Rhapsody – bij het luisteren naar muziek of het bladeren door muziek kun je extra informatie over de artiest, albumreviews, gerelateerde artiesten, gerelateerde projecten, followers, tijdgenoten en dergelijke opvragen.
  • Sonos Radio – favoriete radiostations opslaan, radioshows en podcasts van meer dan 25.000 internetradiostations ontdekken.

De meeste muziekdiensten die hierboven worden genoemd, richten zich op de VS. Om de applicatie te gebruiken heb je een Sonos-systeem nodig.

Downloaden: Sonos Controller 3.0 for iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2009, 12:20
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.