SBSettings krijgt nieuwe versie voor iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak SBSettings heeft een nieuwe testversie speciaal voor iOS 5. Hierin wordt het knoppenmenu weergeven in het Notification Center. Hij is vrij te downloaden van de ontwikkelaar zijn repo.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

sbsettings ios 5De Golden Master van iOS 5 was al vrij snel te jailbreaken met redsn0w, maar geoptimaliseerde tweaks lieten nog even op zich wachten. Inmiddels wordt er een nieuwe versie van SBSettings getest die de tweak volledig integreert in het nieuwe Notification Center (Berichtencentrum) van iOS 5. Er is nog geen sprake van een volwaardige update van de tweak, maar geïnteresseerden zijn vrij om de testversie via de repo van de ontwikkelaar te downloaden.

SBSettings is een tweak die ervoor zorgt dat je een aantal knoppen altijd binnen handbereik hebt. Op deze manier hoef je niet Apple’s instellingenmenu door te bladeren om bijvoorbeeld Bluetooth aan te zetten of om de helderheid van je scherm aan te passen. Verder geeft de tweak bepaalde informatie weer, zoals beschikbaar geheugen en je IP-adres. Wat je precies op je SBSettings-scherm wilt hebben mag je helemaal zelf bepalen.

Deze nieuwe versie stelt je in staat om SBSettings te tonen in het Notification Center van iOS 5. Daar staat hij netjes bij de standaard al aanwezige weer- en beurswidgets. De knoppen zijn gewoon vanuit de widget zelf in te drukken, zonder dat je naar een nieuw scherm wordt gestuurd.

De SBSettings-update bevindt zich op het moment in een bètafase waar iedereen aan deel mag nemen. Hiervoor hoef je enkel de repo http://thebigboss.org/ios5beta/ toe te voegen aan Cydia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:33
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak, sbsettings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.