ModMyi (voorheen ModMyiFone) gaat uitbreiden met iPod en Mac

ModMyiFone gaat de naam veranderen in ModMyi: na een gevecht van bijna een jaar met de advocaten van Apple geven ze de strijd op en verbreden hun insteek: Mac en iPod komen erbij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

modmyiModMyiFone, de community waar altijd veel over het hacken en modden van iPhones werd gepraat, gaat na een juridisch gevecht van bijna een jaar een andere koers inslaan. De naam is gewijzigd in ModMyi.com en de aandacht zal worden verbreed naar iPhone, iPod en Mac. In oktober 2007 veranderde ModMyiPhone de naam naar ModMyiFone.com na een brief van het advocatenkantoor van Apple.

De rekeningen voor juridische kosten stapelden zich op, waarna beide partijen tot een overeenkomst zijn gekomen: ModMyiFone verandert de naam en Apple zal ze niet langer lastigvallen. Waarschijnlijk is juist de modding-insteek van ModMyiFone een doorn in het oog geweest voor Apple, want veel andere websites (waaronder wij) gebruiken nog steeds het woord ‘iPhone’ in de naam. Er zijn inmiddels zoveel iPhone-websites dat het (hopelijk) ondoenlijk voor Apple is om die allemaal aan te pakken.

Meer info: ModMyi
Tipgever: Slodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2008, 18:17
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.