Rotation Inhibitor voorkomt automatisch roteren (Cydia)

Rotation Inhibitor is een nieuwe schakelaar in SBSettings waarmee je automatisch roteren van je scherm kunt uitschakelen. Het werkt in websites, tijdens het kijken van films en bij het schrijven van een sms-bericht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

RotationRotation Inhibitor is een nieuwe schakelaar in SBSettings waarmee je automatisch roteren van je scherm kunt uitschakelen. Het werkt in websites, tijdens het kijken van films, bij het schrijven van een sms-bericht en in alle andere applicaties waarbij het scherm automatisch draait. Dat zijn er nu nog slechts een paar, maar als in iPhone OS 3.0 veel meer applicaties in landscape te gebruiken zijn, zal de roep om applicaties als Rotation Inhibitor alleen maar toenemen.


Het handige van Rotation Inhibitor is dat je per applicatie kunt aangeven of de autorotatie aan of uit moet staan, al is nog niet helemaal duidelijk of dit nu een bug of een feature is. Heb je de autorotatie in QuickTime uitgeschakeld, dan draait het scherm nog steeds mee als je in Safari een webpagina opent. Na het installeren vind je in SBSettings de schakelaar om alle opties aan te zetten (dit hoeft niet per applicatie).

Rotation Inhibitor is te installeren via de iSpazio-repo in Cydia.

Met NoRotation, ook via SBSettings instelbaar, kun je ook voorkomen dat je scherm meedraait. Die hebben we al eens eerder besproken op iPhoneclub.

Via: Apple iPhone School

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2009 om 0:21
Categorie
Jailbreak
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.