Ringtone-applicatie iToner komt terug, compatible met 1.1.1

De betaversie 1.0.3 van ringtone-software iToner kan overweg met iPhone firmware 1.1.1. De software is nog niet verkrijgbaar, maar in een video is al te zien dat het werkt.

iTonerAlweer een tip van Michel: nadat de bekende applicatie iToner geblokkeerd werd door firmware 1.1.1 werkte Ambrosia Software hard aan een oplossing. Er is nu een betaversie 1.0.3 van de ringtone-software, waarmee je elk mp3- of aac-muzieknummer toch weer als ringtone op de iPhone kunt installeren. De reden waarom het bij 1.1.1 niet werkte, is dat Apple een nieuw signeermechanisme voor ringtones had ingevoerd, waardoor je niet meer alle ringtones kon afspelen.

Een video ‘bewijst’ dat de nieuwe betaversie van iToner inderdaad werkt in combinatie met firmware 1.1.1:

De software is te koop voor $15.

Opvallend ander ringtone-nieuws is dat de ringtone-dienst die Apple zelf aan iTunes heeft toegevoegd, maar maximaal 8 verschillende ringtones toestaat. De enige plausibele verklaring is dat Apple in de contracten met AT&T of de platenlabels hierover iets heeft afgesproken. Volgens iPhone World staat het uitgelegd op Apple’s website, maar in de FAQ en op andere plekken in de supportsectie zie ik zo snel niets staan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2007, 10:00
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.