iPhone in de prijzen: slimste telefoon en beste gadget van 2007

De iPhone won afgelopen week twee prijzen: als gadget waar in 2007 het meest naar is uitgekeken en als slimste telefoon. De prijzen werden uitgereikt door Populair Mechanics en T3.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone awardHet is nog lang geen december, maar gadget-website T3 heeft nu alvast de winnaars bekendgemaakt van de T3 Awards. De prijs voor de meest geanticipeerde gadget in 2007 (dat paste niet helemaal in de titel) ging naar de iPhone, terwijl Apple ook nog prijzen in de wacht sleepte voor drie andere producten. Bij Popular Mechanics won de iPhone een andere prijs: als slimste telefoon.


Bij T3 ging Apple er met nog eens vijf prijzen vandoor: de Drop Dead Gorgeous Award (MacBook Pro), Best Music Gadget (iPod), Best Gadget of All Time (iPod), Top Commuter Gadget (iPod) en de Best Download Service (iTunes Store). Bij de meest geanticipeerde gadget van 2007 versloeg de iPhone andere kanshebbers zoals de Microsoft Xbox Elite, Nokia N95, Sony PlayStation 3 en Sony PSP Slim & Lite.

Popular Mechanics pakte het iets anders aan: zij maakten een overzicht van technologieën en producten die een doorbraak veroorzaken. De iPhone hoort daarbij, maar ook de Nintendo Wii Fit, hybride automotoren, Microsoft Surface, glasvezelvrij isolatiemateriaal en een electrische zaag van Hitachi. Populair Mechanics legde de iPhone ook langs de meetlat in een test met 7 andere mobiele telefoons. De iPhone haalde daarin dezelfde eindscore als de Samsung BlackJack. Opvallend is dat de Nokia N95 in de test als slechtste uit de bus komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 april 2012 om 17:35
Categorie
Achtergrond
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.