Rhonna Designs gratis via Nederlandse Apple Store-app

In de Apple Store-app kun je nu Rhonna Designs downloaden, een app waarmee je foto's makkelijk omzet tot digitale kunstwerkjes met persoonlijke boodschap.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Rhonna Designs logoApple biedt regelmatig gratis apps en boeken aan via de Apple Store-app. Het idee is dat je regelmatig even de app opstart om te kijken of er nog iets nieuws is – en daarbij meteen op ideeën wordt gebracht om weer eens iets te kopen. De app die sinds kort in de Apple Store-app te krijgen is, is een oude bekende: Rhonna Designs was ook al eens Apple’s gratis app van de week. Mocht je die actie gemist hebben, dan is er nu alsnog kans om Rhonna Designs binnen te halen via een promocode die in de Apple Store-app te krijgen is. Dit geldt niet voor Belgen, aangezien er nog geen Belgische Apple Store is (en dus ook geen Belgische lokalisatie van de Apple Store-app).

Best leuk, zo’n app als Rhonna Designs, maar hoe snel heb je een grappige fotocollage met deze app? Ik probeerde het uit. Na het installeren van de app krijg je de mogelijkheid om een foto te maken of te importeren. Ik koos voor een bestaande app met een tulp, plakte er twee vleugeltjes omheen en zette er een tekst onder. Je kunt teksten makkelijk roteren. Toch heb je nog wel wat smaak nodig om iets te maken dat er stijlvol uitziet.

rhonna-designs-1 rhonna-designs-2

Rhonna Designs bevat geen kant en klare voorbeelden en de lettertypes die ze aanbieden zijn vaak ook wat te speels en moeilijk leesbaar. Bovendien loop je regelmatig tegen in-app aankopen aan, die meestal €0,89 per stuk kosten. Dat is op zich niet erg, want er is genoeg keuze uit lettertypes, randen en fotoversieringen die gratis zijn. Na het aanbrengen van de teksten koos ik een fotofiltertje. Je kunt de foto daarna delen op Instagram of opslaan in de formaten mid-res (1024×1024) of hi-res (2048×2048) als je hebt gekozen voor een vierkant design. Andere beeldverhoudingen zijn ook mogelijk. Wil je je moeder een leuke digitale kaart sturen en daarbij alles zelf bepalen, dan is Rhonna Design een handige app om dat te doen. Je hebt in 5 minuten een persoonlijke boodschap, maar je kunt er ook een uur tijd in steken om met transparantie en lagen te werken.

Let op: voor deze gratis download moet je niet in de App Store zijn, maar in de Apple Store-app. Lees onze handleiding om precies te weten hoe je van de actie gebruikmaakt. In België zijn nog geen Apple Store-locaties en daarom is er ook geen Apple Store-app.

Downloaden: Apple Store-app (gratis, niet in Belgische App Store, universeel, iOS 6.0+)
Ook genoemd: Rhonna Designs (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)

rhonna-designs-4 rhonna-designs-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:12

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.