QuickOffice brengt MS Office naar iPhone

Een ontwikkelaar is bezig om QuickOffice ook voor de iPhone beschikbaar te maken. Veel wil hij er niet over kwijt, eigenlijk alleen twee screenshots. Met QuickOffice zou je Office-documenten op de iPhone kunnen bekijken en bewerken en zelfs opslaan.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Er zijn al een aantal programma’s waarmee je onder andere Microsoft Office-bestanden op je iPhone kunt bekijken, maar bewerken was er tot nu toe nog niet. QuickOffice, software die al langer op het Symbian-platform op Nokia’s zit, is nu onderweg naar de App Store. Veel wil de ontwikkelaar er niet over kwijt. Het enige wat er op zijn blog te zien is, zijn twee screenshots.


Op de ene screenshot zie je Word en op de andere Excel. In het menu zie je knoppen om de tekst uit te lijnen en een mogelijkheid om je werk op te slaan. Hoe deze applicatie verder precies in zijn werk gaat en wat er allemaal mogelijk zal zijn, is op dit moment moeilijk te achterhalen. Ook de prijs en releasedatum moeten we jullie nog even schuldig blijven.

Op de officiële website van QuickOffice is te zien dat Windows Mobile-toestellen de beschikking hebben over een WYSIWYG-editor en natuurlijk ook kopiëren en plakken. Of dat allemaal ook op de iPhone zal verschijnen, is nog maar de vraag.

Via: iSpazio (Google Translate)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 september 2008 om 9:17
Categorie
Apps
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.