Pwnage Tool 2.0.2 nu écht beschikbaar

Pwnage Tool 2.0.2 is nu toch écht beschikbaar, voorzien van Installer 4 en een nieuwe versie van Cydia.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone-unlockWe waren gisteren even op het verkeerde been gezet door een cryptisch bericht op de blog van iPhone Dev Team. Maar nu is ‘ie er dan toch echt: Pwnage Tool 2.0.2. De aanbevolen methode om te updaten is via Sparkle, de interne updater binnen PwnageTool. Je kunt ook de Finder gebruiken om de bestanden uit te pakken. Installer 4 Beta is meegeleverd en wordt standaard geïnstalleerd. De zogenaamde beheerinterface voor installatiepakketten is nog niet geactiveerd in PwnageTool, waardoor je de melding kunt krijgen dat installer.app niet beschikbaar is. Laat je daardoor niet van de wijs brengen: Installer.app wordt daadwerkelijk geïnstalleerd. De nieuwste versie van Cydia wordt eveneens standaard geïnstalleerd.

Pwnage Tool downloaden:

Mocht je zelf geen custom firmware willen/kunnen aanmaken, dan kun je ook Michael’s custom firmware via de herstelfunctie in iTunes:

Voor iPhone 1.0 (jailbreak en evt. unlock)

Voor iPhone 3G (voor officiële iPhone 3G: alleen jailbreak, zonder activatie)

Voor iPhone 3G (voor niet-officiële iPhone 3G: alleen jailbreak, met activatie)

Bij het downloaden kun je een foutmelding ‘Error while downloading update’ krijgen. Geen reden tot paniek, de servers hebben het zwaar te verduren onder alle belangstelling. Ook kan het voorkomen dat je via de updatertool nog geen nieuwe versie binnenkrijgt. Mocht je PwnageTool_2.0.2.tzb van een andere locatie halen, controleer dan even de SHA1-sum:

[code]c68fc1981679497d9d5b76135aaf06775b19d612[/code]

Je kunt dit controleren door het volgende commando in een Terminal-venster uit te voeren:

[code lang=”bash”]SHA1(PwnageTool_2.0.2.tbz)= c68fc1981679497d9d5b76135aaf06775b19d612[/code]

Via: iPhone Dev Team – Good Morning

Tipgever Thaan schrijft nog:

Ik heb de nieuwste iPhone firmware 2.0.1 gepwned op mijn Mac en even geupload, zodat jullie hem in een nieuwsbericht kunnen verspreiden en niet hoeven te wachten op WinPwn. Alle instellingen zijn standaard, zowel Installer 4.0 als Cydia zitten erin zonder extra packages (wat je overigens ook nog niet kan kiezen voor Installer, die functionaliteit zit nog niet in Pwnage Tool, alleen voor Cydia).

Thaan’s firmware:

Dank aan alle andere tipgevers!

Reageren?

Let op, je kunt hier niet reageren. Omdat de reacties bij de nieuwsberichten zich niet lenen voor ondersteuning bij problemen met Pwnage Tool en/of de custom firmwares is het alleen mogelijk om via het forum te reageren. Dit kan in een van deze twee discussies:

Voor iPhone 1.0

[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic

Voor iPhone 3G

[3G] Pwnage 2.0.2 – Verzameltopic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:58
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.