Pushbullet

Pushbullet vernieuwd: iOS-app helemaal opnieuw gebouwd met vernieuwde navigatiebalk

Pushbullet voor iOS is onder handen genomen. De app is opnieuw gebouwd en heeft een wat aangepast uiterlijk met onder andere een vernieuwde menubalk. In de toekomst kunnen er makkelijk meer grote nieuwe functies toegevoegd worden.

PushbulletDe handige app Pushbullet is opnieuw ontworpen. De iOS-versie is onder handen genomen, zodat de app ook in de toekomst mee kan met allerlei aanstaande nieuwe functies. De app heeft een wat nieuwe look gekregen en her en der zijn er bugfixes opgelost. De app is vooral handig als je meerdere apparaten gebruikt, bijvoorbeeld van verschillende merken.

Vernieuwde navigatiebalk Pushbullet

Dankzij Pushbullet kun je jezelf pushberichten sturen met daarin bijvoorbeeld meldingen, bestanden en links. Pushbullet is daardoor een soort vervanger van AirDrop, maar ook een alternatieve berichtendienst. De nieuwste versie heeft een nieuwe navigatiebalk gekregen met daarin drie knoppen: Pushing, Channels en Settings. In Pushing zie je alle onderdelen die gepusht zijn met jezelf, je vrienden en mensen die je volgt. Hier vind je dus alle bestanden die met andere apparaten uitgewisseld zijn.

Pushbullet met alle gepushte berichten. Pushbullet met kanalenlijst.

In Channels vind je kanalen waar je je op kunt abonneren, waar je vervolgens pushberichten over ontvangt. Denk hier aan de nieuwste deals op Steam of kanalen met de meest recente overnames van Facebook, Twitter en Apple. In Settings kun je tot slot je pushgeschiedenis verwijderen en in de Pushbullet-app uitloggen. Verder zijn er geen grote wijzigingen doorgevoerd in deze nieuwste versie, maar de ontwikkelaar belooft dat er vanuit hier een hoop nieuwe functies bij zullen komen.

Pushbullet was een lange tijd een gratis dienst, maar is sinds 1 december 2015 verdeeld in een gratis en een betaalde versie. Gratis gebruikers mogen bestanden van maximaal 25MB versturen en kunnen in totaal 2GB opslaan, terwijl betalende gebruikers bestanden tot 1GB mogen versturen en 100GB aan opslagruimte krijgen. Zo’n betaald abonnement kost $4,99 per maand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2016, 19:38
Categorie Apps
Onderwerp pushbullet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.