Prijs iPhone nu al rond de $1000 op eBay

De prijzen van de Apple iPhone op eBay zijn absurd hoog, met biedingen van 1000 dollar en meer. Er is zelfs een 14-karaats gouden iPhone te koop voor 10000 dollar!
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

We hebben al eerder geschreven over de verkopen van de iPhone op eBay, maar de prijzen gaan momenteel letterlijk en figuurlijk uit hun dak, met topprijzen van 1000 dollar en hoger. Een aanbieding van eBay-gebruiker tommy2224 die vandaag afloopt heeft op het moment van schrijven al 38 biedingen, met een hoogste prijs van $1025 dollar exclusief 10 dollar verzendkosten. Voor degenen die niet willen bieden, maar via de ‘Buy It Now’-optie willen kopen variëren de prijzen zelfs van 2300 dollar tot 5399 dollar. Elke verkoper belooft voor 14 juni te leveren.

Het is op zich niet illegaal om nu al iPhones op eBay aan te bieden, mits de aanbieder maar binnen 30 dagen levert. En daar zou het probleem wel eens kunnen zitten, want het is nog helemaal niet duidelijk of Apple de leverdatum van midden juni wel haalt. Daarbij komt nog dat de iPhone nog steeds niet is goedgekeurd door de FCC (de Amerikaanse instantie die bepaalt of apparaten met zendvermogen wel op de markt mogen verschijnen). Juist daarom heeft Apple de volgende disclaimer op de iPhone-productpagina staan.:

This device has not been authorized as required by the rules of the Federal Communications Commission. This device is not, and may not be, offered for sale or lease, or sold or leased, until authorization is obtained.

Wie helemaal all-out wil gaan, kan ook kiezen voor de is “14 Kart (sic) SolidGold” iPhone voor 10.000 dollar (!!!). Merkwaardig genoeg heeft verkoper gperks46 wel een 99% positieve feedbackscore, al hoeft dat niet alles te zeggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:35
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.