President Obama heeft een iPad 2

President Obama heeft een iPad 2, blijkt uit een foto die officieel door het Witte Huis is gepubliceerd. De foto toont Obama na afloop van een vergadering, terwijl hij een iPad 2 met Smart Cover onder zijn arm klemt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

obama ipadOp de officiële Flickr-pagina van het Witte Huis is iets bijzonders te zien: president Barack Obama wandelt door het gras, met vice-president Joe Biden in zijn schaduw. We weten al dat Obama van gadgets houdt, ook al maakt hij wel eens grapjes dat hij er niet teveel verstand van heeft. Maar op de foto hieronder is toch iets aparts te zien: Obama heeft een iPad 2. Dit nuttige ‘feitje’ was nog niet eerder vastgesteld. Wie goed oplet, ziet trouwens dat Obama de Smart Cover heeft geopend. De echte fanboys zijn inmiddels in een discussie verwikkeld of de president de grijze polyurethaan of de beige lederen Smart Cover heeft besteld.

De foto is gemaakt door Pete Souza en is een officiële persfoto van het Witte Huis, te vinden op het Flickr-account van The White House.

Barack-Obama-with-iPad

Eerder kreeg Obama in een tv-interview al eens de vraag of hij een iPad bezit. Toen ontstond er wat hilariteit na de vraag of Obama een eigen computer heeft. “Ik ben de president van de Verenigde Staten. Denkt u dat ik een computer van iemand moet lenen?”, reageerde Obama.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:51
Categorie Achtergrond
Onderwerp obama

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.