Plastoform maakt iPhone-speaker draaibaar

Plastoform laat op de CES 2008 een van de weinige speakers zien, die draaibaar is en geschikt voor de iPhone. Het stelt je in staat om films in landschapsweergave te bekijken.

iPhone speaker plastoformOf we misschien contacten konden leggen met Philips? Dat was de vraag die we kregen bij het bekijken van deze PlastoForm iPhone-speakerdock. PlastoForm is een van de vele Aziatische fabrikanten, die alles op bestelling kunnen leveren. Hun collectie iPod-docks is indrukwekkend, maar deze iPhone-speaker heeft iets bijzonders: het is een van de weinige waarbij je de iPhone ook liggend kunt gebruiken.

PlastoformDe iPhone-speaker is ook onderweg te gebruiken, op 4 AA-batterijen. Aan de voorzijde ziet het accessoire er prima uit. Maar kijk je aan de achterkant, dan zie je een constructie van plexiglas, die duidelijk maakt dat dit accessoire nog niet rijp is voor productie. Dat werd ons dan ook verteld: het is op dit moment niet meer dan een idee, dat verder uitgewerkt moet worden. Als er maar een fabrikant zoals Philips zou zijn, die wel wat ziet in het idee…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2008, 21:01
Categorie Accessoires
Onderwerp roteren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.