Beckhams geven 8-jarige zoon een iPhone

David en Victoria Beckham zouden volgens een roddelkrant een iPhone voor hun 8-jarige zoontje Brooklyn hebben gekocht. Brooklyn zeurde al om een iPhone sinds hij op tv werd vertoond. Volgens de Beckhams was het een weloverwogen aankoop.

Brooklyn BeckhamDit is er eentje die de Privé-pagina in de Telegraaf nog wel gaat halen: David en Victoria Beckham schijnen een iPhone te hebben gekocht voor hun 8-jarige zoon Brooklyn. Speculaties dat dit wel eens de jongste iPhone-bezitter ter wereld zou kunnen zijn, lijken wat voorbarig: er zijn vast meer miljonairszoontjes van ouders die wat minder in de showbizz-spotlights staan, die er ook eentje hebben gekregen. Volgens de berichten zeurde Brooklyn Beckham meteen na de release al om een iPhone, zo valt te lezen in de Britse tabloidkrant The Sun (waar anders?).

Die krant publiceert dagelijks een stroom wetenswaardigheden over de Beckhams: alleen vandaag al is er alweer het bericht dat Posh tot de slechtst geklede vrouw ter wereld is benoemd en dat echtgenoot David in een nieuwe onderbroeken-commercial te zien is.

Wat de iPhone betreft, zou “een bron” hebben gezegd, dat David en Victoria zich ervan bewust zijn dat hun zoontje Brooklyn nog erg jong is om nu al een mobiele telefoon te hebben. Maar ze dachten dat het een goed idee was, zodat hij hen kan bellen wanneer dat nodig is, vooral omdat beide ouders zoveel over de wereld reizen. Roaming is bij deze mensen vast een niet-bestaand probleem en over de aanschafprijs van de telefoon hoeven ze evenmin moeilijk te doen: 399 dollar is het bedrag dat Victoria betaalt voor een fruitsalade of een manicure.

Brooklyn schijnt dol op computers en gadgets te zijn. Hij zette zijn zinnen op de iPhone toen hij deze in de VS op tv zag. Hij is gek op computergames en speelt voortdurend op zijn PSP, zou de anonieme bron van The Sun hebben gezegd. Natuurlijk wordt er ook een deskundige bijgehaald: kinder-expert Dreena Hamilton denkt dat de Beckhams hun zoon teveel verwennen: “Een 8-jarige heeft geen iPhone nodig – het is irrelevant in zijn leven”.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2008, 17:19
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.