Picosteady maakt van je iPhone een steadycam

De Picosteady maakt van je iPhone een steadycam, waardoor je makkelijker stilstaande beelden kunt filmen. Een gewicht zorgt ervoor dat je de iPhone makkelijker stabiel houdt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PicosteadyDe Picosteady geeft je iPhone een handvat, waarmee je hem extra stil kunt houden bij het maken van een foto of video. Een speciaal gewicht onderaan de houder zorgt ervoor dat de iPhone stabiel blijft terwijl je hem gebruikt. Het idee achter de houder is afkomstig van de steadicam, die het bij videocamera’s mogelijk maakt om niet schokkende bewegende beelden te filmen. De makers van de Picosteady proberen op het moment geld in te zamelen via Kickstarter. Door nu alvast een bedrag te doneren, ben je er bij een succesvol project van verzekerd dat je er eentje krijgt toegestuurd.

Om de Picosteady een succes te maken heeft het bedrijf Supraflux minstens 15.025 dollar nodig. De kans dat ze hierin slagen is groot: op het moment hebben ze de helft al ingezameld, met nog een maand te gaan. Door 169 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren, krijg je een Picosteady als het doel wordt behaald. Dit geld wordt pas van je creditcard gehaald wanneer het project succesvol is afgerond. De Picosteady zou ergens in september worden verzonden.

De Picosteady wordt geleverd met een universele statiefhouder voor smartphones. Hiermee kun je de houder aan je iPhone bevestigen. Omdat de standaard statiefaansluiting wordt gebruikt, kun je ook bijvoorbeeld als een digitale camera gebruiken. Wil je liever de handzamere Glif-statiefhouder, dan kun je deze bestellen door 15 dollar extra te doneren aan het project. Je kunt de Glif natuurlijk later ook altijd los bestellen.

Vorig jaar dook ook nog de Steadicam Smoothee op, een andere steadicam-houder voor je iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2012, 15:15
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.