PhotoMarkr: zet een watermerk op je foto’s

PhotoMarkr is een applicatie waarmee je een watermerk op foto's kunt zetten. Handig als je een unieke foto hebt gemaakt, die je meteen online wilt zetten en wilt voorkomen dat anderen ermee aan de haal gaan.

watermerk photomarkrDankzij de iPhone-camera kun je overal foto’s maken en meteen online zetten. Da’s mooi, want het komt steeds vaker voor dat bekende media gebruikmaken van foto’s die door toevallige voorbijgangers zijn gemaakt. Maar hoe zorg je ervoor dat jij de credits krijgt en van je 15 minutes of fame kunt genieten? Daarvoor is nu een tool in de App Store te vinden: met PhotoMarkr zet je een watermerk op je foto’s voordat je ze naar fotosites uploadt.

photomarkrMet PhotoMarkr zet je een persoonlijk watermerk op je foto’s. Dat kan een grote C zijn, zoals op de foto hierboven, maar je kunt ook je eigen tekst invoeren. Handig voor fotografen die hun foto’s meteen online willen zetten. Behalve een tekst kun je ook een aangepast watermerk (afbeelding) op de foto laten afdrukken. De positie van het watermerk is vrij te kiezen. Verder is het handig om te weten, dat je de originele foto niet kwijtraakt: je houdt altijd het origineel in volledige resolutie in je fotorol. Daarnaast komt er een tweede foto bij, waarop het watermerk wel is toegepast. De transparantie en de rotatiehoek van het watermerk zijn zelf te kiezen.

Downloaden: PhotoMarkr (€0,79)
Via: iPhoneography

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2009, 18:38
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.