PhotoDial en ContactFlow US krijgen update

De contactapplicaties PhotoDial en ContactFlow hebben een update gekregen. PhotoDial kan voortaan de contactfoto's ook in CoverFlow-weergave tonen en ContactFlow heeft omdraaibare contactfoto's gekregen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Photodial krijgt update naar 1.01Twee adresboekapplicaties hebben vandaag een update gekregen: PhotoDial 1.02 en ContactFlow US 0.9. PhotoDial is de applicatie waarmee je mensen aan de hand van contactfoto’s kunt bellen. Nieuw in deze software is dat de foto’s nu ook in CoverFlow te bekijken zijn. Het betekent ook, dat je eigenlijk geen ContactFlow US meer nodig hebt, die andere applicatie waarmee je in CoverFlow door je adresboek kunt bladeren. Ook hiervan is trouwens een nieuwe versie verschenen: versie 0.9 van ContactFlow heeft voortaan US achter de naam staan, om het te onderscheiden van de Franstalige versie ContactFlow Fr.

ContactFlow US 0.9ContactFlow had kortgeleden al een update naar 0.7 met nieuwe functies gekregen. Zo kun je voortaan een klein poppetje laten tonen bij contactpersonen waarvan je geen foto hebt. Kies je voor het tonen van e-mailadressen, dan wordt het e-mailadres bij de contactpersonen getoond waarop je kunt klikken om een bericht te sturen. Je kunt ook Direct Call Contact inschakelen, waarmee je de contactpersonen meteen kunt bellen (dus zonder pop-up). Daarmee beweegt ContactFlow zich ook een beetje in de richting van PhotoDial, want daarmee kun je ook personen bellen aan de hand van foto’s. Er is echter wel een verschil: bij ContactFlow mag elke contactpersoon maar één telefoonnummer en geen e-mailadres in de lijst hebben staan, terwijl je bij PhotoDial meerdere telefoonnummers mag hebben. Inmiddels is versie 0.9 van ContactFlow ook al beschikbaar: daarbij kun je de foto van de contactperson omkeren om meer informatie te zien. En het configuratiescherm bij het opstarten van de applicatie wordt niet langer getoond.

Meer info PhotoDial: Makayama
Repo PhotoDial: http://tinyurl.com/2t8cax

Meer info ContactFlow: Fafoulon
Repo ContactFlow: http://rep.sosiphone.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:49
Categorieën Apps, Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.