Pano 3 voor de iPhone: nu nog bredere foto’s

Pano 3 heeft een upgrade gekregen, waardoor je nu 16 foto's kunt gebruiken om een panoramafoto te maken. Hiermee kun je een 360 graden panoramafoto rondom maken.

pano
Pano, de iPhone-applicatie waarmee je panoramafoto’s kunt maken, heeft een upgrade gekregen naar versie 3. Toen de applicatie net gelanceerd werd kon je er maximaal 4 foto’s mee maken, bij eerste update werd dat 6 foto’s en nu wordt een reuzensprong gemaakt naar maar liefst 16 foto’s. Op die manier kun je eindelijk een panoramafoto van 360 graden rondom maken.

De ontwikkelaars van Debacle hebben ook een manier bedacht om te zorgen dat je de serie foto’s foutloos kunt schieten, zelfs wanneer je tijdens het maken van de 16 foto’s wordt lastiggevallen door een telefoontje. Deblacle organiseert een wedstrijd onder de naam I Love Pano! Je kunt er een reservebatterij voor je iPhone, Gelaskin-stickers, een Gorillapod Go-Go driepoot of een Flickr Pro-account mee winnen. Je kunt je panoramafoto toevoegen aan de Flickr-groep I Love Pano om mee te dingen. Iedereen mag maar één keer meedoen en je mag je foto’s niet manipuleren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2009, 21:41
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.