Oude videobanden omzetten met Elgato Video Capture (Mac)

Er zijn inmiddels zoveel oplossingen verschenen om analoge video om te zetten. Je zou denken, dat iedereen die nog wat VHS-banden of andere tapes heeft liggen, al aan de slag is geweest met het omzetten ervan. Elgato denkt van niet: zij brengen een nieuw product uit met de naam Elgato Video Capture. In de doos […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

elgato video captureEr zijn inmiddels zoveel oplossingen verschenen om analoge video om te zetten. Je zou denken, dat iedereen die nog wat VHS-banden of andere tapes heeft liggen, al aan de slag is geweest met het omzetten ervan. Elgato denkt van niet: zij brengen een nieuw product uit met de naam Elgato Video Capture.

In de doos vind je een kastje met aan de ene kant een USB 2.0-aansluiting voor de computer en aan de andere kant vier aansluitingen voor je video-apparaat. Elgato’s Video Capture levert filmpjes in H.264- of MPEG-4-formaat in een resolutie van 640×480 of 640×360 pixels. Qua bestandsformaat is het meteen geschikt om op je iPhone te bekijken. Om de oplossing te kunnen gebruiken heb je een Mac met Intel Core Duo-processor nodig en Mac OS X 10.5.6 Leopard.

De oplossing is geschikt om video vanaf je videorecorder, camcorder of elk ander video-apparaat te halen. Het pakket (inclusief software) kost €99,95.

Meer info: Elgato

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.