OtterBox brengt Defender Case voor iPhone 3G uit

OtterBox heeft de Defender Case voor de iPhone 3G en talloze andere smartphones van andere merken uitgebracht. De case bestaat uit drie lagen bescherming. Er komt ook nog een Impact Case voor de iPhone 3G.

defenderOtterBox heeft de nieuwe Defender Case voor de iPhone 3G uitgebracht. De case bestaat uit drie onderdelen die de iPhone beschermen: een doorzichtige polycarbonaat screenprotector die bestand is tegen chemische stoffen, een hard polycarbonaat skelet rondom de iPhone en een siliconenskin aan de buitenkant om schokken op te vangen. Deze case is niet bedoeld voor gebruik op kantoor, maar voor mensen die onder ruigere omstandigheden werken, bijvoorbeeld in de bouw of logistiek.

De OtterBox iPhone 3G Defender Case is voorzien van een ClipStand holster. Behalve voor de iPhone 3G bracht OtterBox meteen een reeks soortgelijke cases uit voor toestellen van HP, Palm, HTC en BlackBerry. Voor de iPhone 3G en BlackBerry Bold zal ook nog een Impact Case beschikbaar komen. Daarvan is nog geen prijs bekendgemaakt. Voor de Defender Cases is de prijs $50 en je hebt keuze uit één kleur: zwart.

Zodra de OtterBox Defender Case binnen is, zullen we er een review over schrijven. Waarschijnlijk is deze Defender Case niet zo sterk als de Otterbox 3000, waar je met een auto overheen kunt rijden. Voor de eerste generatie iPhone bracht OtterBox al eerder een passende case uit.

Via: OtterBox

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2008, 11:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.