O’Reilly organiseert in november iPhoneLive 2008

O'Reilly organiseert in november de iPhoneLive-conferentie. Voor $625 kun je een dag lang luisteren naar bekende namen uit de iPhone-scene.

OReilly iPhoneLive 2008Uitgeverij O’Reilly gaat een nieuwe conferentie organiseren met de naam iPhoneLive. Het evenement is gericht op ontwikkelaars, ondernemers en liefhebbers die meer over de iPhone te weten willen komen. Er staan presentaties op het programma over het ontwikkelen van applicaties, maar ook over de business eromheen.

O’Reilly brengt als uitgever veel technische computerboeken uit. Ze organiseerden eerder al een iPhone-webcast voor ontwikkelaars en brachten het boek iPhone Open Application Development uit.

Het evenement zal één dag duren en vindt plaats op 18 november 2008 in San Jose (Californië). Sprekers zijn onder andere de ontwikkelaar van Trism (Steve Demeter) en Neil Young, de oprichter van ng:moco. Ook komen kopstukken van bedrijven als Skyhook langs om een (promotie?)praatje te houden.

Vanwege de beperkingen van de iPhone SDK zal er niet teveel over het ontwikkelen van apps worden gesproken. Mocht de NDA nog steeds van kracht zijn wanneer de conferentie plaatsvindt, dan zal het vooral om openbare onderdelen van de SDK gaan. Als je vroeg registreert kun je met korting naar binnen: $625 kost de eendaagse conferentie, wanneer je vóór 14 oktober registreert. iPhone Dev Camp was met een toegangsprijs van nul euro toch iets goedkoper.

Meer info: iPhoneLive 2008

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2008, 11:00
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.