Online Apple Store krijgt iPad-koopwizard

Apple heeft de online Apple Store een nieuwe koopwizard voor de iPad gegeven. Aan de hand van twee stappen bepaal je welke iPad het meest geschikt voor jou is.

ipad-koopwizardVandaag ging de Apple Store even offline. Nieuwe producten zijn er niet verschenen, maar Apple heeft wel een paar kleine verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid doorgevoerd. Zo is er een wizard om je iPad uit te kiezen. Omdat er 12 verschillende versies van de iPhone zijn (de CDMA-versie nog niet meegerekend) heb je heel wat keus. Je begint met het meest makkelijke: de keuze tussen zwart of wit. Daarna kies je Wi-Fi of 3G en heb je keuze uit meerdere capaciteiten: 16GB, 32GB of 64GB. Echt moeilijk is het niet voor mensen die al een beetje thuis zijn in de wereld van de iPad. In de Nederlandse Apple Store staan alleen de logo’s van Vodafone en T-Mobile vermeld. Dat heeft ermee te maken dat beide operators de iPad zelf gaan verkopen.

Echt spannend is de koopwizard niet, maar als je er eentje wilt kopen en al snel in verwarring raakt door de gebruikte termen, kan het handiger zijn dat je stapsgewijs naar het juiste model wordt geleid. Wil je meer weten over het kopen van de iPad, ook bij andere adressen dan de Apple Store, dan kun je terecht in ons koopoverzicht voor de iPad 2, met nog meer adressen van aanbieders.

Meer info: Apple Store
Ook genoemd: iPad 2 bij Vodafone en iPad 2 bij T-Mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2011, 15:26
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.