Onbeat-X1: Bluetooth-speaker voor achterop je iPhone

De Onbeat X1 is een Bluetooth-speaker die je met zuignappen op je iPhone plakt. Bijkomend nadeel: je iPhon wordt flink wat dikker.

Onbeat X1De Onbeat-X1 is een iPhone-speaker voor iedereen die zijn geluid flink wil versterken en de praktische bezwaren die hierbij komen kijken niet erg vindt. Deze luidspreker plak je namelijk met drie zuignappen achterop je iPhone, waardoor hij flink wat dikker wordt. De bas in de Onbeat zou je iPhone zelfs een beetje kunnen laten trillen, iets dat volgens de makers fijn is tijdens het gamen.

De Onbeat verbindt in eerste instantie via Bluetooth met je iPhone. Wil je minder stroom verbruiken of de speaker gebruiken voor een muziekspeler zonder Bluetooth-verbinding, dan zit er ook een geluidspoort als alternatieve verbindingsmethode. Deze zit echter aan de zijkant van de speaker, waardoor er geen elegante manier lijkt te bestaan om de twee aan te sluiten. Een usb-poort kan gebruikt worden om de speaker op te laden.

Volgens de makers is de Onbeat vanaf 27 maart verkrijgbaar. Via onder andere Amazon kun je alvast een voorbestelling maken voor 40 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2013, 14:12
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.