Nu al mogelijk om iPhone simlock te kraken?

De website iphoneunlocking.com beweert dat het ze nu al gelukt is om de simlock van de iPhone te kraken. Er wordt verder niet uitgelegd hoe of wat de prijzen zijn, maar ze claimen wel een succespercentage van 75%.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone simlock unlockingEen Amerikaanse website beweert dat het nu al mogelijk is om de simlock van de Apple iPhone te kraken. Je kunt je voor de service aanmelden met je e-mailadres en ze claimen al bijna 2500 iPhones simlockvrij te hebben gemaakt.

De service van iphoneunlocking.com is momenteel nog in beta. Ze noemen een succespercentage van 75% van iPhones waarbij de simlock reeds is verwijderd. Prijzen worden niet genoemd en naast het e-mailadres wordt verder nog gevraagd naar het IMEI-nummer. Wees echter op je hoede als je geïnteresseerd bent, want de website zou net zo goed een grote verzamelbak voor spamslachtoffers kunnen zijn.

Voorlopig is het wachten tot er een betrouwbare melding komt van een succesvolle unlockactie, maar als die er is dan zullen we dat natuurlijk zeker melden.

Via Gizmodo, NYCTalk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:13
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.