Notities binnenkort met Mail.app te synchroniseren?

Notities synchroniseren is tot op heden niet mogelijk, maar wanneer je in Mail.app op je Mac een notitie aanmaakt en op Command + B drukt, krijg je een vreemde melding te zien. De notitie zou naar Rich Text-formaat worden gewijzigd, en kan misschien niet meer op de iPhone gewijzigd worden.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

ConvertNoteEén van de minpunten van de iPhone waar Vincent Everts geen aandacht aan besteedt in zijn filmpje, is dat je notities op de iPhone niet kunt synchroniseren. Je kunt ze natuurlijk wel van je iPhone naar je PC of Mac mailen, maar een notitie vanaf je PC of Mac op je iPhone zetten is niet mogelijk. En als je ze via e-mail naar je iPhone verstuurt kun je ze alleen lezen en niet aanpassen. Maar misschien komt daar snel verandering in.

Een lezer van TUAW heeft namelijk iets interessants ontdekt. Wanneer je op de Mac een notitie in de Mail-applicatie aanmaakt en vervolgens op command + B drukt, omdat je misschien denkt dat je de tekst op die manier vetgedrukt kan maken, dan zul je een vreemde melding te zien krijgen (zie afbeelding). In de melding staat dat wanneer je de notitie naar Rich Text-formaat zal wijzigen, je de notitie misschien niet meer op je iPhone of een ander apparaat kan wijzigen.

Wat dit precies betekent is niet meteen duidelijk maar het geeft wel een aanwijzing dat het wellicht makkelijker gaat worden om notities uit te wisselen tussen desktop en iPhone. Laten we in ieder geval hopen dat het synchroniseren van notities en het achteraf bewerken van notities op de iPhone in de toekomst mogelijk zal zijn!

Bron: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2008, 19:37
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.