Nieuwe iPhone-apps: Birdhouse, Girl Wars, iShoes, iSaveWeb

Nieuwe iPhone-applicaties in de App Store: met Birdhouse kun je Twitter-berichten voorbereiden, met iShoes koop je schoenen, Girl Wars is iMob voor meisjes en met iSaveWeb kun je webpagina's offline opslaan.

birdhouseBirdhouse is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je je Twitter-berichten kunt voorbereiden. Ben je iemand die aan elk berichtje graag wat zorg besteed, dan kun je met Birdhouse ideeën noteren en bijschaven, totdat het moment is gekomen om je idee los te laten op de buitenwereld. Je kunt meerdere draft-versies van berichten aanmaken en bepalen welke daarvan je gaat publiceren. Eventueel kun je je berichten ook nog een rating geven. Klinkt als erg veel moeite voor een dienst waarbij het toch meestal om spontane berichtjes gaat. Birdhouse kost €2,99.

girl warsEr zijn weer gratis respectpunten voor iMob te verdienen. De 20 gratis respectpunten zijn te bemachtigen via de App Store. Dezelfde ontwikkelaar heeft ook een nieuwe doelgroep aangeboord met de applicatie Girl Wars. Het principe is hetzelfde: een gratis applicatie, waarbij je 10, 75, 200 of 400 Fashion Points kunt bijkopen. Die punten kun je vervolgens omzetten in jurken, schoenen en andere items waarmee je je vriendinnen jaloers kunt maken. Ook bij dit spel kun je kijken welke andere spelers in de buurt zijn.

ishoesiShoes is een applicatie die daar mooi op aansluit: het is een portal waarmee je toegang krijgt tot 100 schoenwinkels. iShoes 1.0 (gratis) bevat een catalogus met 50.000 damesschoenen zodat er altijd wel een paar bij zit, dat bij je nieuwe outfit past. Bij deze applicatie gaat het om spullen kopen in de echte wereld. Je kunt online en offline zoeken op merk, type en leverancier. Via: PR Mac.

iSaveWeb is een nieuwe webbrowser waarmee je webpagina’s kunt opslaan op je iPhone. De applicatie is gemaakt door MaximumSoft en slaat de pagina’s zodanig op, dat je ze ook zonder internetverbinding kunt lezen. De bewaarde pagina’s zijn terug te vinden op datum, domeinnaam, titel of URL. Het opslaan van de pagina’s kun je op twee manieren doen: rechtstreeks vanuit iSaveWeb of vanuit de Safari-browser, dankzij een speciale bookmark. De applicatie is voor €3,99 te koop in de App Store. Volgend kwartaal komen er ook versies van iSaveWeb voor BlackBerry en Windows Mobile.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2009, 20:03
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.