Nederlandse Apple-resellers brengen eigen Gift Card uit

Een groot deel van de Nederlandse Apple Premium Resellers heeft een gezamenlijke Gift Card uitgebracht, waarmee je Apple-spullen kado kunt geven. De kaart is bij 30 resellers in te leveren.

Gift CardLeuk zo’n iPhone 3G Gift Card, maar als Europeanen grijpen wij altijd naast dit soort nieuwe initiatieven. En dus zit er niets anders op dan maar zelf een certificaat of tegoedbon te fabriceren, aan de hand van een template. De Nederlandse Apple Premium Resellers hebben nu besloten om een gezamenlijke Gift Card uit te brengen. Niet alle resellers doen mee, maar er zijn genoeg plekken (30 om precies te zijn) waar je wél met de kadobon terecht kunt. De kaart heeft de vorm van een bankpas en het tegoed op de kaart kan de gulle gever zelf bepalen.

Ben je aan het sparen voor je eerste MacBook of een ander duur product, dan kun je de Gift Card ook als spaarpot gebruiken: hij is tussendoor op te laden met nieuwe tegoeden.

Apple-winkels zoals iFactors hadden al een kadobon, maar die kon alleen bij eigen winkels ingeleverd worden. De nieuwe kaart is op veel meer plekken geldig. Deelnemers zijn onder andere iCentre, A-Mac, MacHouse, MacInside, MacMe en Xando, te vinden in de volgende steden: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leidschendam, Maastricht, Rotterdam, Sittard, Uitgeest, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer en Zwolle.

Via: OMT

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2008, 11:20
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.