MxTube voor iPhone firmware 2.0 nu in Cydia

Wat we een paar dagen geleden al voorspelden is gebeurd: MxTube is verkrijgbaar in Cydia. Daarmee kun je op firmware 2.0 YouTube-filmpjes streamen en downloaden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

MxTubeHet zat er al aan te komen: nog geen week geleden schreven we al dat MxTube was aangepast voor iPhone firmware 2.0 en binnenkort in Cydia zou verschijnen. Nu is het zover: MxTube is inderdaad in Cydia te vinden en te installeren. Met MxTube kun je YouTube-video’s naar je iPhone downloaden en ze offline bekijken. In de nieuwe versie is het mogelijk om te kiezen uit filmpjes van YouTube Mobile en de gewone YouTube.com.


Nieuw is de Background Downloader, waarmee je video’s kunt downloaden terwijl je ondertussen de applicatie kunt afsluiten. Probeer dat maar eens bij een applicatie uit de App Store. Bij het downloaden kun je niet langer kiezen uit Low (EDGE) en High (Wifi) maar moet je Stream of Download kiezen. Met Stream kun je de video meteen bekijken waarbij je ook weer uit High en Low kunt kiezen. Wil je de video downloaden, dan krijg je er nog een optie bij (die op dit moment nog niet functioneert): FLV + Convert.

Blijkbaar zaten veel mensen op dit moment te wachten, want er
waren meerdere tipgevers die dit instuurden: TEQ, iMario en Dennis, dank daarvoor!

Meer info is te vinden op MxBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 0:34
Categorie
Apps
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.