Kort iPhone-nieuws: iPhone opladen kost €16 per jaar, Schermreparatie, Gratis T-Mobile-hoesje, YESSIM unlock

T-Mobile-gebruikers krijgen een gratis siliconenhoesje, het opladen van je iPhone kost ongeveer 16 euro op jaarbasis en er is een nieuwe unlockmethode: YESSIM.

Batterij opladenWat kost het eigenlijk, om de iPhone elke dag op te laden? Is het een aanslag op je budget en op het milieu, of valt het eigenlijk wel mee? De Italiaanse website Evaystyle berekende dat je, wanneer je elke dag 4 uur aan het laden bent, je op jaarbasis €16,06 kwijt bent.

Scherm kapotOp Mission iPhone kun je de belevenissen volgen van een jongen die zijn iPhone heeft laten vallen en nu bezig is om het scherm te vervangen. In deel 1 konden we meebeleven hoe het scherm kapot was gegaan, in deel 2 is de vervangingskit gearriveerd en moet het versplinterde glas van het oude scherm worden losgehaald.

gratis hoesjeDuitse iPhone-kopers die al weken op hun iPhone zitten te wachten, kregen niet alleen een bouwplaat, maar nu ook een gratis siliconenhoesje. De Duitsers vinden het maar niets: het hoesje is lelijk en slecht afgewerkt.

Unlock-iPhone3G beweert de oplossing voor het unlocken van de iPhone 3G te hebben. YESSIM is een simkaartje dat net als bij de Turbosim samen met je originele simkaart in de telefoon wordt gestopt. Het videobewijs is niet overtuigend; dus het lijkt ons een beter idee om te wachten op de software-unlock van het iPhone Dev Team. Wil je het toch proberen: de simkaart kost $59.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2008, 15:39
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.