Nog meer spyfoto’s van zwarte iPhone 3G

Via een forumlid van Hackintosh is opnieuw een spyfoto van de iPhone 3G uitgelekt. Deze keer is het een wel erg perfect gemaakte foto, die eerder uit een studio afkomstig lijkt, dan van de fotoshoot, vorig week op 5th Avenue.

iPhone HackintoshWe zijn nog niet klaar met de ‘gelekte’ iPhone-foto’s. Forumlid JSN1 van Hackintosh beweert dat de hiernaast afgebeelde foto afgelopen week is gemaakt in de Apple Store op 5th Avenue in New York. Daar werd een commercial opgenomen; hoewel niemand zeker weet om welk product het nu eigenlijk ging, wordt algemeen aangenomen dat er een nieuwe commercial voor de iPhone werd geschoten.

Op de foto is alleen de achterkant van de nieuwe iPhone te zien en daarbij blijkt dat die vrijwel gelijk is aan de huidige versie, maar van matzwart materiaal. Daaruit is niet meteen af te leiden of het om kunststof of gespoten metaal gaat. En eerlijk gezegd ziet deze foto er ook wat ‘kunstmatig’ uit. Dit is niet een spyfoto die iemand in een onbewaakt ogenblik tijdens de filmopnames even heeft geschoten. Het lijkt eerder om een studio-opname te gaan, met goede belichting en achteraf nog bewerkt met Photoshop. Daarmee willen we overigens niet zeggen dat de foto nep is: alleen dat het misschien een uitgelekte foto is die door de fotograaf, het hulpje van de fotograaf of misschien het fotolaboratorium naar buiten is gebracht.

iphone black 3g

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2008, 10:57
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 3G, fotografie, hackintosh, iPhone 3G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.