mota-smartring

MOTA SmartRing toont berichten van iPhone-apps

De MOTA SmartRing is een ring met notificaties voor Twitter, Facebook en andere apps, die je koppelt met je iPhone.

mota-smartringEr zijn mensen die denken dat Apple ooit een iRing gaat aankondigen: een slimme ring die notificaties laat zien als er bijvoorbeeld een berichtje binnenkomt. Maar wij weten nog niet zo zeker of Apple aan een dergelijke ring werkt, dus als je snel een smartring wilt hebben kun je beter even bij andere partijen kijken. De MOTA SmartRing werd vandaag aangekondigd en laat app-notificaties op je vinger zien.

Je krijgt waarschuwingen voor tekstberichten, binnenkomende telefoontjes, agenda-afspraken en andere nuttige meldingen. Je bepaalt zelf welke notificaties je wilt zien. Eventueel kan de SmartRing ook de tekst van de notificatie zelf laten zien, zodat je niet eens je iPhone tevoorschijn hoeft te halen. Omdat er weinig ruimte is op het tekstschermpje, scrollen de woorden voorbij in een snelheid die je zelf instelt. Je kunt ook hoorbare en voelbare waarschuwingen krijgen. Via de bijbehorende iPhone-app koppel je je toestel met de ring, zodat je ook berichten van Facebook en Twitter kunt uitlezen.

Ben je deze week bij de IFA-beurs in Berlijn, dan kun je de MOTA SmartRing al bekijken. Hij komt later dit jaar op de markt voor een nog niet officieel gemaakte prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2014, 20:20
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.