Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Monster Cable kondigt iCableLink voor iPhone aan

Kabelfabrikant Monster Cable heeft de iCableLink aangekondigd, een adapter waarmee je elke headset op de iPhone kunt aansluiten. Gouden connectoren moeten zorgen voor een sublieme signaaloverdracht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Monster Cable iCableLinkMonster Cable, bekend als fabrikant van alles wat met audio- en videokabels te maken heeft, introduceert de iCableLink. Bedoeld voor de audiofreak die zijn professionele headset van Shure (of een ander duur merk) niet in de eerste de beste goedkope headset-adapter wil steken.


Elke 3,5 mm headset past in deze iCableLink, die volgens fabrikant Monster Cable een maximale signaaltransfer en weerstand tegen corrosie levert. Het geheim zit ‘m in de 24-karaats gouden contacten. Toch valt de prijs van de Monster Cable iCableLink wel mee: voor $9,95 koop je ‘m via de website van Monster Cable. Da’s goedkoper dan de eerder genoemde, goedkope headset-adapter van $4, maar deze zit er een stuk beter uit en is kwalitatief vast beter. Toch kun je je afvragen waarom de adapter zo lang is gemaakt: zou een plugje van 1 cm niet net zo goed voldoen?

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 februari 2012 om 16:12
Categorie
Accessoires

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.