Mobistar breidt iPhone-abonnementen uit met MMS-bundel

Mobistar heeft zojuist een nieuwsbrief rondgestuurd, waarin ze beloven dat de iPhone 3G S binnenkort beschikbaar komt. Ook krijgen alle iPhone-gebruikers vanaf 17 juni de beschikking over MMS.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mobistar iphone
Mobistar heeft zojuist een nieuwsbrief rondgestuurd, waarin ze beloven dat de iPhone 3G S binnenkort beschikbaar komt. Een exacte datum noemt de Belgische iPhone-operator nog niet, maar we gaan er vanuit dat de lancering op 26 juni zal zijn. In de nieuwsbrief wordt beloofd dat details over de lancering binnenkort meegedeeld zullen worden.

De nieuwsbrief informeert ook over iPhone OS 3.0, de nieuwe firmware die vanaf 17 juni beschikbaar zal zijn. Daarmee kun je MMS-berichten sturen en dat grijpt Mobistar aan om voortaan MMS op te nemen in alle My for iPhone-tarieven, zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten. De Belgische operator hanteert op dit moment drie tarieven:

mobistar tarieven

De speciale iPhone-site van Mobistar bevat nog meer nuttige informatie, zoals een FAQ waarin ook vragen over iPhone OS 3.0 en de MMS-tarieven zijn opgenomen. Iedereen krijgt automatisch de beschikking over MMS. De regel daarbij is, dat 1 MMS gelijkstaat aan 2 SMS-berichten. Het maximum is dus:

  • 150 MMS-berichten met My 30 for iPhone
  • 300 MMS-berichten met My 45 for iPhone
  • 450 MMS-berichten met My 60 for iPhone

Heb je geen MMS in je tariefplan, dan betaal je €0,25 per stuk. Ben je van plan om veel MMS-berichten te versturen, dan kun je ook een MMS-forfait activeren. Hiervoor geldt:

  • Forfait van 15 MMS-berichten: €3,00 – daarna €0,20 per bericht
  • Forfait van 30 MMS-berichten: €5,00 – daarna €0,17 per bericht

De nieuwsbrief die Mobistar stuurde is hieronder (of in je eigen mailbox) te lezen:

mobistar nieuwsbrief

Tipgevers: Bjorn, Erik, Bram

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorieën iDevices, Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.