MobiOne: iPhone-applicaties en -websites ontwerpen voor Windows

MobiOne is een oplossing om mobiele websites en applicaties voor de iPhone te ontwerpen. De software is alleen geschikt voor Windows XP, Vista en Windows 7 en is ook geschikt voor het ontwerpen van interfaces voor andere mobiele platformen.

mobione iphoneAls je ontwikkelaar bent, zit je voor het maken van iPhone-applicaties redelijk vast aan een Mac. Maar het ontwerpen van de interface of het maken van een mobiele website kun je op elk platform doen, bijvoorbeeld op Windows met de pas vernieuwe applicatie MobiOne. MobiOne is een soort iPhone-simulator waarbij je met drag-and-drop de interface van een iPhone-applicatie kunt samenstellen.

mobione schermHandig voor het maken van mock-ups, het genereren van HTML-code voor mobiele websites of het maken van mobiele ontwerpsjablonen. Het enige wat je nodig hebt is kennis van HTML5, JavaScript en CSS3. MobiOne is ook te gebruiken om mobiele websites in het algemeen te maken of om applicaties voor Android, Blackberry en andere mobiele platformen te ontwerpen.

MobiOne is alleen beschikbaar voor Windows XP, Vista en 7 en is gratis te downloaden.
Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2010, 16:50
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.