MobileScrobbler voegt muziekaanbevelingen toe aan Last.fm op de iPhone

Last.fm heeft MobileScrobbler uitgebreid met een nieuwe functie. Automatisch publiceren van beluisterde muziek op Last.fm was al mogelijk; nu kun je ook aanbevelingen ontvangen op je iPhone.

MobileScrobblerEen tijdje geleden werd MobileScrobbler voor de iPhone en iPod touch uitgebracht. Daarmee kun je automatisch ‘scrobblen’, oftewel op de website Last.fm laten zien naar welke muziek je luistert op de iPhone. Gisteren kwam er een nieuwe versie van MobileScrobbler beschikbaar, waarmee je ook aanbevelingen voor interessante muziek kunt afspelen, gebaseerd op je eigen luistergewoontes. De dienst is vergelijkbaar met Pandora, een soortgelijke aanbevelingsdienst, met als verschil dat de aanbevelingen van Last.fm zijn gebaseerd op luistergedrag van alle deelnemers.

De applicatie zelf heeft nog wel een aantal bugs en er missen bepaalde knoppen: je kunt bijvoorbeeld niet op Play/Pause drukken, maar alleen op Skip. Toch is het al interessant genoeg om eens uit te proberen. Je kunt MobileScrobbler installeren via Installer.app, waar je het vindt in de categorie Multimedia. and downright cool to play with, is still quite buggy. There’s no play/pause, just a skip button. Vooraf moet je wel een gratis Last.fm-account aanmaken waarmee je ook op de desktop kunt ‘scrobblen’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2007, 10:15
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.