MobileMount: zuignaphouder voor iPad wordt gemaakt

De MobileMount is een Kickstarter-project dat geproduceerd zal worden. Je kunt met twee zuignappen de iPad onder een bepaalde hoek zetten.

mobilemount-ipadDe MobileMount is een zuignaphouder voor de iPhone en iPad, waarvoor geld werd ingezameld via Kickstarter. Er zijn genoeg mensen die geloven in de zelfklevende houder. De MobileMount zet de iPhone of iPad onder een bepaalde hoek, zodat je het scherm makkelijk kunt aflezen. De houder is ook geschikt voor andere apparaten met een vlakke achterkant. Er was 20.000 dollar nodig om de eerste productieronde te kunnen financieren en dat is gelukt.

Iedereen die 25 dollar beloofde te investeren, krijgt de MobileMount toegestuurd. De bedenker van de MobileMount heeft een filmpje gemaakt om aan te tonen hoe sterk de zuignappen zijn. De houder bestaat in feite uit twee zuignappen: de ene bevestig je op de tafel of een ander oppervlak, de andere op het mobiele apparaat. Bij elke zwarte MobileMount krijg je vier vinyl rondjes meegeleverd, waarmee je de de houder kunt vastmaken. Er is ook nog een Limited Edition in het wit, die je krijgt geleverd als je 50 dollar investeert.

Meer info op Kickstarter.

http://vimeo.com/30833834

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2011, 20:50
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.