Mobile Dev Camp op 29 en 30 november in Amsterdam

Er komt opnieuw een Mobile Dev Camp in Amsterdam; deze keer met een bredere focus. Op 29 en 30 november ben je welkom voor de workshops en de Hackathon.

iPhone Dev Camp
Er komt voor de tweede keer een Mobile Dev Camp in Nederland. Deze keer zal het een tweedaags evenement zijn, waarbij de focus iets breder ligt: naast het ontwikkelen van applicaties voor de iPhone komen ook Android en Symbian aan bod.

Op de eerste dag, zaterdag 29 november, zijn er workshops rond mobiele technologie, terwijl de tweede dag helemaal gericht is op het ontwikkelen en bouwen van applicaties in de Hackaton, een wedstrijd waarbij ontwikkelaars zij aan zij met hun zelfbedachte applicaties bezig gaan.

Alle informatie over het Mobile Dev Camp is te vinden op de website mobiledevcamp.nl. De locatie is opnieuw Mediamatic in de Vijzelstraat, maar zoals we bij de eerdere iPhone Dev Camp hebben gemerkt: dat kan nog veranderen.

Mobile Dev Camp is gericht op ontwikkelaars, die in de workshops op zaterdag hopelijk genoeg kunnen opsteken om op zondag al een eerste applicatie te maken. Heb je al erg veel ervaring met softwareontwikkeling, dan kun je natuurlijk ook langskomen: om je kennis te delen en om je applicaties te demonstreren.

De vorige iPhone Dev Camp leverde veel enthousiaste reacties en bruikbare applicaties op, zoals iTip.

Je kunt je via Upcoming apart inschrijven voor dag 1 en dag 2.

Meer info: mobiledevcamp.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2008, 10:22
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.