Mobiele website Twitter.com krijgt makeover

De makers van Twitter hebben een vernieuwde mobiele website gelanceerd met een hoop meer mogelijkheden dan voorheen.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

m2-medly (1)Er zijn inmiddels Twitter-clients voor de iPhone in overvloed. De bekendste zijn Tweetie, Echofon en Twittelator Pro. Al deze clients maken gebruik van de verschillende API’s die Twitter aanbiedt, zoals de mogelijkheid om te retweeten, een tweet aan je favorieten toe te voegen of een reply op een tweet te geven. De oude mobiele website van Twitter (m.twitter.com) liep tot nu toe behoorlijk achter. Hier was het enkel mogelijk om tweets te lezen en je kon bijvoorbeeld niet eenvoudig een reply sturen naar iemand. De makers van Twitter hebben nu een vernieuwde mobiele website gelanceerd met daarop een stuk meer mogelijkheden dan voorheen. Ook is er een zoekfunctie toegevoegd.

Je kunt voortaan eenvoudig een reply sturen, een retweet maken of de tweet aan je favorieten toevoegen via de knoppen rechtsonder. Daarnaast kun je via het menu aan de bovenkant naar je Mentions, Favorieten en Messages toegaan. Bij het sturen van een tweet loopt er ook een teller mee zodat je weet wanneer je aan de 140 karakters zit.

Aan de onderkant vindt je je profiel-informatie en kun je zoeken op Twitter. De zoekresultaten worden weergegeven en kun je makkelijk vernieuwen. De nieuwe mobiele versie van Twitter.com is via mobile.twitter.com te bereiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 0:31
Categorieën Apps, iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.