Mobiele sociale netwerksites: masterstudent zoekt iPhone-gebruikers

Masterstudent Farbod Ashiri is bezig met een onderzoek naar mobiel gebruik van sociale netwerksites. Daarom een oproep: wie wil meedoen aan zo'n onderzoek?

social networksitesOp iPhoneclub besteden we regelmatig aandacht aan sociale netwerksites, zoals Hyves, Facebook en Twitter. Dergelijke sites zijn op de iPhone al makkelijk te gebruiken, via mobiele websites of applicaties die je via de App Store kunt installeren. Of die mobiele sociale netwerksites echt zo prettig in gebruik zijn, wil Farbod Ashiri graag achterhalen. Farbod is bezig met zijn masterscriptie Business Administration aan de Vrije Universiteit. Hij zoekt mensen die willen meedoen aan een onderzoek naar gebruik van mobiele social network applicaties.

Het gaat om een niet-commercieel onderzoek, vandaar dat we op iPhoneclub best een oproep wilden doen om deze student een handje te helpen. Je kunt de vragenlijst face-to-face, telefonisch of via e-mail beantwoorden. Gebruik je sociale netwerkapplicaties op je iPhone en heb je daar wel het één en ander over te zeggen? Stuur een mailtje naar farbodashiri (at) gmail.com.

Voor alle duidelijkheid: iPhoneclub heeft geen enkele betrokkenheid bij het onderzoek.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2009, 11:51
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.