Mobiel Nieuwsnet: Portal voor handige iPhone-websites

Collega-website iPhone Nieuws Blog heeft een aantal websites in een handige iPhone-interface gezet, zodat ze eenvoudig op je iPhone beschikbaar zijn.

mobielnieuwsnet-portalCollega-website iPhone Nieuws Blog is een handige iPhone-portaal gestart waarmee je naar onder andere verschillende nieuwssites en sociale netwerken kunt surfen. De website heeft de typische ‘iPhone-website-interface’ en bestaat uit de categorieën ‘iPhone websites’, ‘Nieuws Nederland’, ‘Nieuws buitenland’, ‘Weer en verkeer’, ‘Handige iPhone websites’, en ‘Sociale netwerken’. De categorieën ‘iPhone websites’ en ‘Handige iPhone websites’ kunnen misschien verwarrend overkomen, maar de eerste categorie bevat een lijst met websites óver de iPhone (die ook nog eens voor óp je iPhone zijn, zoals iPhoneclub), terwijl de tweede categorie echt bedoeld is om op de iPhone bekeken te worden, zoals Filmladder en TV-gidsen.

Onder de categorieën ‘Nieuws Nederland’ en ‘Nieuws buitenland’ vind je de mobiele websites van onder andere RTL, Telegraaf en de New York Times. Onder ‘Weer en verkeer’ vinden we natuurlijk de website Buienradar, maar ook File Radar en FlitsService.nl. Directe links naar de mobiele websites van onder andere FaceBook, Hyves en LinkedIn zijn onder de categorieo Sociale Netwerken te vinden.

De mobiele portal is te bezoeken via iphone.mobielnieuwsnet.nl. Alternatieven zijn de al eerder besproken portals iHome en Start.iPhonepro.nl.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2008, 21:36
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.