Merge: iMessage-berichten van zelfde contactpersoon samenvoegen (jailbreak)

De jailbreaktweak Merge voegt gesprekken op iMessage van hetzelfde contactpersoon samen in één conversatie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Merge iMessageHet kan met iOS 5 nog wel eens voorkomen dat iMessages verstuurd door dezelfde persoon op twee aparte plekken in de Berichten-app worden geleverd. Berichten afkomstig van een ander verzendadres of telefoonnummer worden namelijk niet gebundeld met eerdere iMessages, zelfs als dit adres van dezelfde contactpersoon is. De jailbreaktweak Merge zorgt ervoor dat alle iMessages verzonden door dezelfde contactpersoon in dezelfde conversatie terechtkomen. Binnen het iMessage-gesprek staat vanaf waar welk bericht precies is verzonden.

Merge voegt iMessages van dezelfde persoon automatisch samen nadat je de tweak hebt geïnstalleerd. Dit doet de tweak door alle berichten die zijn verzonden naar een adres van eenzelfde contact in je adresboek in één conversatie te plaatsen. De tweak laat je ook het adres waar een iMessage naar verzonden wordt aanpassen, door de Contact-knop rechtsboven ingedrukt te houden en een ander adres te kiezen.

Apple heeft in iOS 6 een aantal veranderingen gemaakt in iMessage. Zo is het mogelijk om al je verzend- en ontvangstadressen te bundelen, zodat een iMessage verzonden naar het telefoonnummer van je iPhone ook aankomt op bijvoorbeeld je iPad of Mac. Maar bij het bezorgen van berichten vindt niet altijd goede bundeling plaats; vandaar deze tweak. Het kan nog even duren voordat er een untethered jailbreak van iOS 6 beschikbaar komt.

Merge is verkrijgbaar via de ModMyi repository voor $1,49.

Bron: ModMyi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:15
Categorie Jailbreak
Onderwerpen imessage, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.