Meer informatie over blacksn0w bekend (jailbreak/unlock)

Op zijn blog heeft Geohot meer informatie over blacksn0w bekend gemaakt. Ook gaat Geohot in zijn laatste blogpost in op de vraag of hij de $10.000 die Jody Sanders heeft uitgeloofd voor de unlock van baseband 05.11.07 in ontvangst zal nemen en de reden daarvoor.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

geohotOp zijn blog On the iPhone heeft Geohot meer informatie over blacksn0w bekend gemaakt. Ook gaat Geohot in zijn laatste blogpost in op de vraag of hij de $10.000 die Jody Sanders heeft uitgeloofd voor de unlock van baseband 05.11.07 in ontvangst zal nemen en de reden daarvoor.

Om met de nieuwe informatie over blacksn0w te beginnen: blacksn0w zal in tegenstelling tot purplera1n ook de mogelijkheid hebben om je iPhone te activeren (als je niet op de reguliere wijze via iTunes kunt activeren). Daarnaast zullen er op 4 november als blacksn0w wordt vrijgegeven ook instructies voor het gebruik daarvan op blackra1n.com verschijnen en zal er eerste hulp worden verleend via blackra1n.support@gmail.com. De e-mails naar dit adres zullen niet door Geohot zelf worden beantwoord, dus vragen naar de broncode, naar een hack van de laatste bootrom of wat Geohot in zijn vrije tijd doet heeft weinig zin. Naar alle waarschijnlijkheid zal blacksn0w verwerkt worden in blackra1n. Heb je blackra1n al eerder gebruikt om te jailbreaken maak je dan geen zorgen, Geohot heeft aangegeven deze trouwe gebruikers niet in de steek te laten.

Het leeuwendeel van de blogpost van Geohot gaat in op de situatie rond Jody Sanders. Geohot geeft aan de $10.000 die was uitgeloofd voor de unlock van de laatste baseband niet in ontvangst te zullen nemen. Waarom niet? Omdat hij sites, zoals die van Jody Sanders, die freeware verkopen op geen enkele manier wil legitimeren. Hij roept mensen dan ook op om vooral de informatie te verspreiden dat alle iPhone unlocks en jailbreaks gratis zijn en zouden moeten zijn. Zijn blogpost kon daardoor zelfs rekenen op een goedkeurende retweet door onder andere het iPhone Dev Team en MuscleNerd, wat gezien hun geschiedenis opmerkelijk is.

tweets

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 14:12
Categorie Jailbreak
Onderwerpen geohot, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.