Meer dan de helft van WWDC 2009-sessies gericht op iPhone

Het schema van WWDC is bekendgemaakt: meer dan de helft van de 80 sessies en labs is gericht op iPhone-ontwikkelaars.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wwdcApple heeft voor het eerst bekendgemaakt welke sessies en labs er tijdens WWDC 2009 te volgen zijn. Zoals verwacht staan er ook weer een hoop sessies tussen die op de iPhone zijn gericht: meer dan de helft van de sessies die je kunt volgen zijn geschikt voor iPhone-ontwikkelaars. Preciezer gezegd: 42 van de in totaal 80 sessies die nu bekend zijn gemaakt, al zitten er ook een aantal sessies bij die eigenlijk voor iedereen nuttig zijn (zoals ‘Deploying Mobile Access Server’ en ‘Creating Secure iPhone and Mac OS X Applications’. Bij elke sessie kun je een korte samenvatting vinden.

Het aanbod is vrij gevarieerd: er zijn sessies over de nieuwe functie In App Purchases, het communiceren met accessoires, het integreren van kaarten in je iPhone-applicatie, het gebruik van de Push Notifications en Peer to Peer Networking met de Game Kit. Dat zijn allemaal onderwerpen die in de iPhone-sessie in maart aan de orde zijn geweest.

Je kunt de sessies sorteren op titel, focus of type (sessie/lab). Kijk op WWDC Sessions & Labs voor het volledige overzicht. WWDC vindt plaats van 8 tot 12 juni in San Francisco.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:58
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerp wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.